25 Ocak 2015 Pazar

Infinite H yeniden dönüş yaparsa!



Nihayet 2 yıl ardından kavuştuk yeni albümümüze. Uzun soluklu bir bekleyiş oldu ama nitekim beklediğimize de değdi. Albümde emeği geçen çok fazla insan var, en önemlisi de tüm bu emeklere imza atan üyelerimiz tabi. Şarkı sözlerinin çoğunda kendi imzaları var ki bu ne denli geliştiklerinin bir göstergesi. İnsanın kendi yazdığı şarkıyı söylemesi ne kadar mutluluk vericidir öyle değil mi? Tabi biz İnspiritlerde onların bu mutluluğuyla coşuyoruz elbette. 

İlk albümde bende en çok etki bırakan şarkı 'I can't' dı. Kararım belki değişebilir bilemiyorum ama bu albümde ise en sevdiğim şarkı 'Aren't you going somewhere?' oldu. Gerçekten kıpır kıpır, sevimli bir şarkı. Değinmeden geçemeyeceğim şeylerden biri, Phantom-Sanchez ile yapılan düet şarkı. Kesinlikle kaliteli bir sese sahip olduğunu düşündüğüm bir insanın bu albümde yer alıyor olmasını görmek güzel. Umarım ileride devamını da görebiliriz.

Gelelim güzel mi güzel klibimize. Şarkı bir Special Girl kadar değil elbette ama klip kesinlikle çok daha mükemmel olmuş. Kurgu çok iyi birkere. Kız da pek sevimli. Ona gıcık olmamam çok önemli bir unsur tabi. :D Neyseki gözümüze hitap etmişler hep. Çıkarmışlar iki yakışıklıyı seyret seyredebildiğin kadar demişler. Dongwoo'nun çocuksu hareketleri... <3  Hoya'nın oyunculuk yeteneği, evet, beni hala daha korkutacak derecede mükemmel. Ve bizim iyilik timsali sacangnim, yine almış eline bir süpürge iş başında. :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder