14 Şubat 2013 Perşembe

[Spoiler] Ordinary Love 3.Bölüm

3.Bölüm




Jae Kwang tüm kalbiyle Yoon Hye'ye inanmak istemektedir. Katilin onun babası olmadığına artık oda inanmak istediğini söyler. Yoon Hye ise bu duruma 7 senedir katlandığını ve sadece inanmak istediğini söylemesinin yeterli olmayacağını düşünmektedir.

--

Jae Kwang olayların peşinden gitmekte ısrarcı davranmaktadır. Kafe sahibi ile görüşmeye gider. Bilmediği bir gerçeği öğrenecektir. Kafe sahibinin anlattığına göre, abisi (Han Jae Min) ile birbirlerine aşıklardır. Han Jae Min'in annesi bu duruma izin vermediği için birlikte kaçma planları kurmuşlardır. Terminalde buluşma kararı almışlar fakat Han Jae Min o gün gelmemiştir. 

Jae, abisinin bu yabancı şehre geliş sebebini anlamakta zorluk çekmiş ve şimdi olaylar daha belirginleşmiştir. Arabasında bulduğu hediyenin ise abisinin ölmeden önce ona vermek istediği hediye olduğunu öğrenmiştir. 

Karakola araştırılmasını istediği için bıraktığı hediyeyi almaya gittiğinde onu arabasına bırakan kişinin Marangoz Kang olduğunu ve şans eseri onunda aradığı mavi ceketli adam olduğunu öğrenir. 

Yoon Hye babasından bir telefon almış ve hiçbir cevap alamamasına rağmen onun aynı otobüs durağında buluşmak istediğini söylemiştir.
Aceleyle evden çıktığında Jae ile karşılaşır. Ona bu durumu belli etmek istemesede, babasıyla buluşmaya gideceğini söylemiş ve birlikte yola çıkmışlardır.




Durakta beklesede babası gelmemiştir. Yoon Hye, Jae yanında olduğu için gelmediğini düşünmektedir. İnatla beklemek istesede Jae tarafından ikna edilmeyi başarmıştır. Onlar arabaya binip uzaklaştıklarında ise arkalarından onları gizlice izleyen babası görünmştür.



Birlikte Marangoz Kang'ın evine giderler ve Jae Kwang gizlice içeri girer. Araştırmaya başladığında abisinin anahtarlığının bir benzerini bulur. Çekmeceleri karıştırmaya devam ettiğinde ise bir fotoğraf bulur. Resimde gelinlik giymiş kafe sahibinin yanında marangoz Kang durmaktadır. Fotoğrafın arkaya doğru kıvrılan kenarını kaldırdığında ise bu ikiliye bakan abisini görür. 

O sırada yaklaşan arabayı gören Yoon Hye içeri girer ve Jae'ye durumu haber verir. Maroangoz Kang içeride birilerinin olduğunu fark etsede belli etmez ve ufak bir kontrolden sonra arabasına geri döner.

Jae'nin kafası karışmıştır. '' Birisinin karısı, başka bir adamla kaçmayı deniyorsa ve o adam senin arkadaşınsa, sence o adam nasıl hisseder.? ''

---

Ertesi gün Jae Kwang, Marangoz Kang ve Kafe sahibi ile karşılaşmış ve onlardan yeni hikayeyi dinlemiştir. Aslında birlikte kaçmak için hazırlanan çift Han Jae Min ve Marangoz Kang'tır. Kafe sahibi onları durdurmak için terminale geldiğinde Han Jae Min'in yolun karşısına geçmek isterken geçirdiği kazaya şahit olur. Yoon Hye'nin babası çarptığı bu genci arabasına bindirerek olay yerinden uzaklaşır. 



Jae annesiyle konuştuğunda tüm bunların gerçek olduğunu öğrenir. Artık cinayet olayında başka şüpheli kalmamıştır.

Yoon Hye babasının suçsuzluğunun ispatlanacağı umuduyla mutludur. Bu günü Jae Kwang ile birlikte bu umutla geçirecektir.



İlk randevularının bozulmasını istemeyen Jae tüm gerçeği gizli tutar. soruşturmanın sonuçlanmasını bekleyen Yoon Hye'ye durumu belli etmez. Bu günü diğer sevgililer gibi yaşamak istemektedirler. Yemek yerler, birlikte yürürler ve kendileri hakkında ki bilgileri paylaşırlar.


Birlikte geldikleri alışveriş merkezlerinde Yoon Hye fotoğraf çekinmek istediğini söyler. O sırada ise Jae'yi rahatsız edecek sözleri dile getirir.

Yoon Hye: Eğer babam gerçek suçlu değilse, ne yapmak istediğimi biliyorum. Bende seninle randevuya çıkmak istiyorum.




Yoon Hye fotoğraf çekinip dışarı çıktığında telefonu çalar. Jae cevaplamamasını istesede o telefona cevap verir. Arayan babasıdır. Ona inandığını ve suçlu olmadığını bildiğini söyler. Yinede bunu onun ağzından duymak istediği için suçlu olup olmadığını sorar ve ağlayan bir sesle 'özür dilerim' kelimesini duyar. Telefon kapanmış ve ikili göz göze gelmiştir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder